Ladataan... Ladataan...

Chilinen Chili con carne

Valmistusaineet 8:lle
400 g Jauheliha, naudanpaisti, 5 % rasvaa
2 kpl Sipuli
400 g Papu, valkoinen, tomaattikastikkeessa
400 g Tomaattimurska
0.5 tl Suola, ruokasuola, jodioitu
3 tl Mustapippurirouhe
2 tl Chilijauhe
3 rkl Tomaattiketsuppi
Valmistusohjeet

Ruskista isossa paistinpannussa tai kasarissa jauheliha. Lisää kuutioidut sipulit, pavut sekä tomaattimurska. Sekoita. Maustasuolalla, mustapippurilla sekä chilijauheella. Hauduta miedolla lämmöllä vähintään tunti. Mikäli chili con carne on liian vetistä, lisää ketsuppia.

Vinkki

Vähennä/lisää halutessasi chilin määrää itsellesi sopivan tulisuuden löytämiseksi.

Tarjoile valmis chili con carne keitetyn riisin kanssa tai ruisleivän päällä.

Yksi annos sisältää 152 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":36,"alcohol":0,"protein":64,"carbohydrates":52},"weight":{"fat":3.4,"alcohol":0,"protein":13.7,"carbohydrates":11.1},"percent":{"fat":23,"alcohol":0,"protein":42,"carbohydrates":34},"total":{"kcal":152,"weight":28.199999999999996,"percent":100}}}