Ladataan... Ladataan...

Bulgarialainen kesäkurpitsakeitto

Valmistusaineet 4:lle
600 g Kesäkurpitsa zucchini
400 g Peruna, punnittu kuorineen
100 g Sipuli
3 tl Rypsiöljy
1 rkl Paprikajauhe
2 kpl Kanaliemikuutio
10 dl Vesi
20 g Valkosipuli
0.5 rkl (silputtu) Tilli, tuore
Ohjeet

Pese ja kuutioi kesäkurpitsat sekä kuori ja pilko perunat. Hienonna sipuli. Sulata öljy kasarissa tai kattilassa ja kuullota siinä sipuleita. Lisää paprikajauhe ja sekoita hyvin. Lisää kesäkurpitsa ja perunat. Sekoita vielä ja lisää vesi sekä liemikuutiot. Anna keiton poreilla noin 15 minuuttia tai kunnes kasvikset ovat kypsiä. Ota kattila liedeltä ja lisää hienonnettu valkosipuli ja tilli. Anna keiton hieman jäähtyä. Kaada liika liemi talteen ja soseuta vihannekset. Lisää lientä niin, että saat haluamasi paksuisen keiton. Tarkista maku ja tarjoile.

Yksi annos sisältää 159 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":54,"alcohol":0,"protein":16,"carbohydrates":89},"weight":{"fat":5.88,"alcohol":0,"protein":3.95,"carbohydrates":21.81,"saturated_fat":0.91,"sugar":2.14,"fibre":3.1,"salt":2.8},"percent_raw":{"fat":0.3394099023568563,"alcohol":0,"protein":0.10119984196384607,"carbohydrates":0.5593902556792977},"percent":{"fat":34,"alcohol":0,"protein":10,"carbohydrates":56},"total":{"kcal":159,"weight":40.589999999999996,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":540.62},"item_type":"recipe","recipe_id":1023342,"servings":4}}

 
Sulje