Ladataan... Ladataan...

Välimeren munakas

Valmistusaineet 2:lle
8 kpl kananmunan valkuaisia
4 kpl kananmunan keltuaisia
2 rkl kevytmaitoa
1 rkl chilijauhetta
0.5 kpl sipulia silputtuna
0.5 kpl paprikaa silputtuna
2 rkl oliiviöljyä
100 g punaisia tai valkoisia papuja tölkistä
2 rkl (raastettu) parmesaaniraastetta
2 rkl tomaattisalsaa
Ohjeet

Vatkaa valkuaiset, keltuaiset ja kevytmaito sekä vähän chilijauhetta ja siirrä seos sivuun odottamaan. Kuullota sipulia ja paprikaa keskilämmöllä muutamia minuutteja. Ota kasvikset pannulta, kaada pannulle oliiviöljyä ja lisää munaseos. Kypsennä seosta miedolla lämmöllä niin, että se hyytyy hitaasti. Lisää kasvikset munakkaan pinnalle ja ripottele päälle juustoraaste. Taita munakas kaksinkerroin ja paista sitä, kunnes kumpikin puoli on kullanruskea. Tarjoa tomaattisalsan kera.

Yksi annos sisältää 497 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":256,"alcohol":0,"protein":138,"carbohydrates":103},"weight":{"fat":28.59,"alcohol":0,"protein":34.84,"carbohydrates":25.97,"saturated_fat":7.17,"sugar":5.95,"fibre":13.09,"salt":0.74},"percent_raw":{"fat":0.514047090341895,"alcohol":0,"protein":0.2784405507158647,"carbohydrates":0.20751235894224038},"percent":{"fat":51,"alcohol":0,"protein":28,"carbohydrates":21},"total":{"kcal":497,"weight":116.35000000000001,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":338.75},"item_type":"recipe","recipe_id":34167,"servings":2}}

 
Sulje