Ladataan... Ladataan...

Vuohenjuustonyytit

Valmistusaineet 4:lle
500 g Filotaikinaa
25 tl Margariinia
300 g Vuohenjuustoa
1.5 dl hasselpähkinöitä rouheena
1 rkl tuoretta basilikaa
Valmistusohjeet

Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Levitä yksi sulanut fillo-arkki pöydälle ja voitele se sulatetulla margariinilla. Jaa arkki neljään osaan ja pane jokaiselle neliölle noin 10 g vuohenjuustoa, 1 tl pähkinärouhetta ja silputtua, tuoretta basilikaa maun mukaan. Kokoa taikina nyytiksi.
Nosta ne leivinpaperille pellille ja voitele vielä voisulalla.
Paista 200-asteisessa uunissa 10-15 min.

Vinkki

Hasselpähkinöiden sijaan voit käyttää paahdettuja pinjansiemeniä.

Yksi annos sisältää 831 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":452,"alcohol":0,"protein":106,"carbohydrates":273},"weight":{"fat":50.1,"alcohol":0,"protein":26.5,"carbohydrates":67.9},"percent":{"fat":54,"alcohol":0,"protein":13,"carbohydrates":33},"total":{"kcal":831,"weight":144.5,"percent":100}}}