Ladataan... Ladataan...

Kasviskeitto

Valmistusaineet 4:lle
600 g Peruna, kuorittu
500 g Porkkana
500 g Kesäkurpitsa zucchini
150 g Juuriselleri, selleri
200 g Nauris
50 g Salottisipuli
150 g Herne
4 tl Rypsiöljy
2 kpl Kasvisliemikuutio
10 dl Vesi
Valmistusohjeet

Pilko kasvikset. Kuullota sipuli kattilassa. Lisää porkkanat, selleri ja nauris. Lisää liemi ja keitä noin 10 minuuttia miedolla lämmöllä. Lisää perunat ja jatka keittämistä. Lisää viimeiseksi kesäkurpitsat ja herneet ja keitä vielä hetki. Mausta keitto makusi mukaan.

Yksi annos sisältää 290 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":69,"alcohol":0,"protein":33,"carbohydrates":188},"weight":{"fat":7.4,"alcohol":0,"protein":8,"carbohydrates":44.9},"percent_raw":{"fat":0.23937505059499717,"alchohol":0,"protein":0.11473596157478615,"carbohydrates":0.6458889878302166,"alcohol":0},"percent":{"fat":24,"alchohol":0,"protein":11,"carbohydrates":65,"alcohol":0},"total":{"kcal":290,"weight":60.3,"percent":100}}}

 
Sulje