Ladataan... Ladataan...

Vesimeloni-salaattijuusto 2% (feta) salaatti

Valmistusaineet 4:lle
400 g Vesimeloni, kuorittu
1 prk Arla Apetina salaattijuustokuutiot 3 %
100 g Lehtisalaatti
100 g Kurkku
2 rkl Viherminttu, tuore
0.3 tl (rouhittu) Mustapippuri
4 tl Rypsiöljy
Ohjeet

Kuutioi vesimeloni ja kurkku ja revi salaatilehdet suupaloiksi. Valuta salaattikuutiot ja erottele ne toisistaan. Sekoita kasvikset, juustojuutiot ja silputtu minttu keskenään. Pirskota päälle rypsiöljy ja rouhi pinnalle vähän mustapippuria myllystä.

Vinkki

Kun valmistat salaattia isompia määriä paloittele ainekset omiin kulhoihinsa ja sekoita yhteen sitä mukaa, kun salaattia kuluu. Silloin salaattiastia pysyy siistimpänä. Kun teet salaatin esim. lounas- tms. evääksi, sekoita joukkoon enemmän vesimelonia (200 g) ja salaattijuustoa (½-1 prk)/annos.

Yksi annos sisältää 134 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":58,"alcohol":0,"protein":43,"carbohydrates":33},"weight":{"fat":6.16,"alcohol":0,"protein":10.38,"carbohydrates":7.91,"saturated_fat":1.21,"sugar":7.75,"fibre":1.65,"salt":1.25},"percent_raw":{"fat":0.43119458580347303,"alcohol":0,"protein":0.3227594836849335,"carbohydrates":0.24604593051159335},"percent":{"fat":43,"alcohol":0,"protein":32,"carbohydrates":25},"total":{"kcal":133,"weight":36.309999999999995,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":205.7},"item_type":"recipe","recipe_id":1024153,"servings":4}}

 
Sulje