Ladataan... Ladataan...

Veriohukaisia ja puolukkahilloa

Valmistusaineet 6:lle
5 dl verta
5 dl olutta
5 dl ruisjauhoja
1 kpl keltasipuli
3 rkl siirappia
5 g Meiramia
1 tl suolaa
0.25 tl valkopippuria
3 rkl öljyä paistamiseen
Lisäksi
0.5 dl sokeria
3 dl puolukoita
Valmistusohjeet

Kuori ja hienonna sipuli. Hauduta ruokalusikallisessa öljyä kattilassa. Sekoita keskenään veri, olut, ruisjauhot, siirappi, jäähdytetty sipuli ja mausteet. Anna taikinan turvota jääkaapissa tunti. Murskaa puolukat. Sekoita joukkoon sokeri. Paista veriohukaiset öljyssä pannulla molemmin puolin rapeiksi. Tarjoa kuumina puolukkamurskan kanssa.

Yksi annos sisältää 340 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":74,"alcohol":20,"protein":58,"carbohydrates":188},"weight":{"fat":8.2,"alcohol":2.9,"protein":14.6,"carbohydrates":46.8},"percent":{"fat":22,"alcohol":6,"protein":17,"carbohydrates":55},"total":{"kcal":340,"weight":72.5,"percent":100}}}