Ladataan... Ladataan...

Turkkilaiset linssipallerot riisillä

Valmistusaineet 3:lle
150 g punaisia linssejä
0.5 dl oliiviöljyä
50 g tomaattisosetta
50 g Bulguria
2 kpl sipulia
3 kpl kevätsipulia
1 dl persiljaa
1 tl kuminaa
0.25 tl suolaa
1 tl kuivattua chilipippuria
2 kpl valkosipulinkynttä
0.25 tl mustapippuria
1 tl kuivattua minttua
3 dl riisiä
Ohjeet

1. Keitä linssejä vedessä, kunnes ne ovat auenneet. Valuta vesi pois. Lisää öljy, tomaattisose ja bulguri, sekoita ja anna hautua noin 10 minuuttia.

2. Silppua sipulit ja persilja hienoksi ja lisää ne ja mausteet linssi-bulguriseokseen.

3. Sekoita taikina tasaiseksi. Purista käden sisällä pitkänmallisiksi palleroiksi. Kypsennystä ei tarvita lainkaan.

Tarjoa riisin ja salaatin kanssa.

Yksi annos sisältää 532 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":157,"alcohol":0,"protein":84,"carbohydrates":291},"weight":{"fat":16.68,"alcohol":0,"protein":20.05,"carbohydrates":69.67,"saturated_fat":2.27,"sugar":5.68,"fibre":12.79,"salt":0.65},"percent_raw":{"fat":0.294946838983625,"alcohol":0,"protein":0.15755592252313513,"carbohydrates":0.5474972384932398},"percent":{"fat":29,"alcohol":0,"protein":16,"carbohydrates":55},"total":{"kcal":532,"weight":127.78999999999999,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":283.65},"item_type":"recipe","recipe_id":37039,"servings":3}}

 
Sulje