Ladataan... Ladataan...

Tuliset patonkikorput

Valmistusaineet 4:lle
2 kpl patonkia
1.5 dl oliiviöljyä
1.5 tl suolaa
1.5 dl sokeria
0.5 tl (rouhittu) mustapippuria, rouhe
1 tl paprikajauhetta
2 tl cayennepippuria
Ohjeet

Kuumenna uuni 100 asteeseen. Sekoita mausteöljyn ainekset. Leikkaa patongit ohuiksi, korkeintaan puolen sentin paksuisiksi viipaleiksi. Voitele palat molemmin puolin mausteöljyllä. Levitä palat uuninritilälle ja kuivata uunissa noin tunti, kunnes palat ovat rapeita. Kytke uuni pois päältä ja anna leipien kuivua uunissa ritilällä.
Tarjoa mausteisena cocktailpalana, salaatin tai keiton lisäkkeenä.

Yksi annos sisältää 740 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":315,"alcohol":0,"protein":39,"carbohydrates":386},"weight":{"fat":35.05,"alcohol":0,"protein":9.71,"carbohydrates":96.37,"saturated_fat":4.07,"sugar":32.36,"fibre":3.92,"salt":3.64},"percent_raw":{"fat":0.4263855775076035,"alcohol":0,"protein":0.05253042735710156,"carbohydrates":0.5210839951352948},"percent":{"fat":43,"alcohol":0,"protein":5,"carbohydrates":52},"total":{"kcal":740,"weight":185.11999999999998,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":189.84},"item_type":"recipe","recipe_id":706,"servings":4}}

 
Sulje