Ladataan... Ladataan...

Tonnikalarullat

Valmistusaineet 8:lle
5 dl rasvatonta maitoa
40 g Hiivaa
1.5 tl suolaa
1 dl sokeria
7 dl vehnäjauhoja
150 g Margariinia
2 prk tonnikalaa
4 kpl Kananmuna kuorineen punnittu
1 dl (silputtu) tuoretta silputtua tilliä
Ohjeet

Lisäksi tarvitset chiliketsuppia.

Käytä 7-8 dl vehnäjauhoja.

Liota hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Lisää suola ja sokeri. Sekoita jauhot joukkoon vähitellen ja lisää lopuksi pehmeä rasva. Alusta taikina tasaiseksi ja kohota.
Tee täyte. Hienonna munat. Sekoita keskenään tonnikala, munasilppu, tilli ja chiliketsuppi. Jaa taikina kahteen osaan ja kauli ne suorakaiteen muotoisiksi levyiksi. Levitä täyte levyille ja kääri levyt rullalle kääretortun tapaan. Kohota noin puoli tuntia.
Voitele rullat munalla ja paista 200 asteessa noin 30-40 min.
Tarjoa teen ja vihreän salaatin kanssa.

Yksi annos sisältää 416 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":132,"alcohol":0,"protein":69,"carbohydrates":215},"weight":{"fat":14.63,"alcohol":0,"protein":17.11,"carbohydrates":53.56,"saturated_fat":2.96,"sugar":14.02,"fibre":2.37,"salt":1.5},"percent_raw":{"fat":0.3177914493385191,"alcohol":0,"protein":0.1651423573313863,"carbohydrates":0.5170661933300945},"percent":{"fat":32,"alcohol":0,"protein":17,"carbohydrates":52},"total":{"kcal":416,"weight":106.15,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":209.05},"item_type":"recipe","recipe_id":532,"servings":8}}

 
Sulje