Ladataan... Ladataan...

Tiikerikatkaravut valkosipulivoissa

Valmistusaineet 2:lle
2 kynsi valkosipulin kynsiä
3 tl oliiviöljyä
6 dl Tiikerikatkarapuja
1 rkl (silputtu) silputtua tuoretta persiljaa
Valkosipulivoi
75 g voita
2 kynsi valkosipulin kynsiä
0.5 rkl (silputtu) silputtua persiljaa
1 tl sitruunamehua
0.25 tl mustapippuria
Ohjeet

Kuori ja silppua valkosipulinkynnet ja kuullota niitä kuumennetussa oliiviöljyssä puoli minuuttia. Lisää öljyyn sitten kuoritut tiikeriravut. Paista niitä kovalla lämmöllä ja välillä sekoittaen 3-4 minuuttia eli kunnes ne tuntuvat valmiilta. Aseta ravut lautaselle, peitä lautanen ja pidä se lämpimänä.

Sulata voi pienessä kasarissa. Lisää silputtu valkosipuli, persilja ja sitruunamehu. Anna voisulan poreilla hetki ja mausta se mustapippurilla. Kaada valkosipulivoi ravuille ja tarjoa persiljasilpulla koristeltuna.

Yksi annos sisältää 448 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":348,"alcohol":0,"protein":90,"carbohydrates":10},"weight":{"fat":38.94,"alcohol":0,"protein":22.66,"carbohydrates":2.49,"saturated_fat":21.05,"sugar":0.31,"fibre":0.33,"salt":1.14},"percent_raw":{"fat":0.7769655085170578,"alcohol":0,"protein":0.20092851698682576,"carbohydrates":0.02210597449611649},"percent":{"fat":78,"alcohol":0,"protein":20,"carbohydrates":2},"total":{"kcal":448,"weight":86.91999999999999,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":205.59},"item_type":"recipe","recipe_id":34316,"servings":2}}

 
Sulje