Reseptin aineksista puuttuu 7,5 cm sitruunaruohoa ja 2 limetinlehteä (ei löytynyt Kiloklubin listalta).
1. Laita broilerinpalat veteen, lisää liemikuutio ja keitä hiljalleen 45 minuuttia. Poista nahka ja viipaloi broileri. Laita viipaleet takaisin kattilaan, lisää kookosmaito ja hauduta.
2. Sekoita sitruunaruoho, silputtu inkivääri, valkosipuli, 2 rkl silputtua korianterin vartta ja 2 silputtua punaista chilipippuria. Lisää seos kattilaan. Lisää myös kalakastike, sokeri, suola ja limetinlehdet. Hauduta 20 min.
3. Lisää katkaravut ja limettimehu ennen tarjoilua. Hauduta 5 minuuttia. Koristele silputuilla korianterin lehdillä, kevätsipulilla ja chilillä (4 kpl). Tuoreen chilin voi jättää pois reseptistäjos et pidä tulisesta ruuasta.
Keiton lisukkeena voi tarjota riisiä tai nuudeleita.