Ladataan... Ladataan...

Serranon kinkkua tomaattileivällä

Valmistusaineet 6:lle
0.5 kpl Moniviljapatonki, esipaistettu
1 tl Oliiviöljy
150 g Tomaatti
70 g Serrano-kinkku
0.2 tl Mustapippuri
3 rkl Basilika, tuore
Ohjeet

Leikkaa patongin puolikas kolmeen yhtä suureen osaan ja halkaise palat. Paahda ne. Sipaise halkaistuun pintaan öljyä ja mausta halutessasi valkosipulilla. Hankaa sen jälkeen tomaatin puolikkaiden sisus päälle tai leikkaa tomaatit hienoksi ja levitä leiville. Mausta mustapippurilla ja basilikasilpulla. Lisää pinnalle ohuet viipaleet serranon kinkkua. Koristele basilikalla.

Vinkki

Tarjoa alkupalana, tapastarjoiluna tai nauti välipalaksi.

Yksi annos sisältää 70 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":25,"alcohol":0,"protein":21,"carbohydrates":24},"weight":{"fat":2.7,"alcohol":0,"protein":5.07,"carbohydrates":5.88,"saturated_fat":0.63,"sugar":0.98,"fibre":0.86,"salt":0.64},"percent_raw":{"fat":0.35673609250296096,"alcohol":0,"protein":0.2976776683977593,"carbohydrates":0.3455862390992797},"percent":{"fat":36,"alcohol":0,"protein":30,"carbohydrates":35},"total":{"kcal":70,"weight":16.76,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":48.91},"item_type":"recipe","recipe_id":1024173,"servings":6}}

 
Sulje