Ladataan... Ladataan...

Savukalkkuna-papusalaatti

Valmistusaineet 4:lle
400 g Valkoisia papuja säilykkeenä
4 kpl keitettyjä kiinteitä perunoita (kuten nicola)
6 g kirsikkatomaatteja
4 pala cantaloupemelonista
8 dl lehtisalaattia
0.25 tl suolaa
0.25 tl mustapippuria
6 kpl (1 dl / 4 annosta) kivettömiä, mustia oliiveja
100 g Ohuita savukalkkunaviipaleita
3 rkl auringonkukansiemeniä
Marinadi
2 rkl oliiviöljyä
2 rkl balsamiviinietikkaa
0.5 tl juoksevaa hunajaa
1 kynsi valkosipulin kynsi
0.5 tl dijonsinappia
0.5 tl suolaa
0.25 tl mustapippuria
Ohjeet

Sekoita keskenään marinadin ainekset. Lisää sekaan valutetut pavut ja kuoritut, viipaloidut perunat. Anna marinoitua vähintään puoli tuntia. Pilko pestyt tomaatit pieniksi lohkoiksi, poista meloniviipaleista kuoret. Huuhtele ja kuivaa salaatit. Revi ne tarjoiluastian pohjalle. Mausta salaatti kevyesti suolalla ja mustapippurirouheella. Pane päälle tomaattilohkot, meloniviipaleet, oliivit, maustunut papu-perunaseos ja lopuksi kalkkunaviipaleet. Viimeistele paahdetuilla siemenillä. Tarjoa heti.

Yksi annos sisältää 341 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":138,"alcohol":0,"protein":75,"carbohydrates":128},"weight":{"fat":13.47,"alcohol":0,"protein":16.39,"carbohydrates":28.02,"saturated_fat":1.72,"sugar":9.38,"fibre":7.52,"salt":3.07},"percent_raw":{"fat":0.4056139428484744,"alcohol":0,"protein":0.2194212186527099,"carbohydrates":0.37496483849881573},"percent":{"fat":41,"alcohol":0,"protein":22,"carbohydrates":37},"total":{"kcal":341,"weight":79.56999999999998,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":338.55},"item_type":"recipe","recipe_id":2558,"servings":4}}

 
Sulje