Ladataan... Ladataan...

Ryyppysilli

Valmistusaineet 4:lle
450 g (6 kpl) kevyesti suolattuja sillifileitä
Liemi
2 dl vettä
1 dl väkiviinaetikkaa
1.5 dl sokeria
1 tl (rouhittu) roseepippuria
1 tl (jauhettu) valkopippuria
2 kpl (2 tl) neilikoita
Ohjeet

Lisäksi tarvitset mausteeksi liemeen rosmariininoksan.

Jos silli tuntuu liian suolaiselta, liota fileitä hetki kylmässä vedessä.
Pyyhi silli ja paloittele suoraan purkkeihin.
Kiehauta liemiainekset. Jäähdytä ja kaada sillipalojen päälle.

Yksi annos sisältää 324 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":127,"alcohol":0,"protein":61,"carbohydrates":136},"weight":{"fat":13.85,"alcohol":0,"protein":15.04,"carbohydrates":33.23,"saturated_fat":3.32,"sugar":32.02,"fibre":0.67,"salt":14.22},"percent_raw":{"fat":0.3922575205008695,"alcohol":0,"protein":0.18938007879684146,"carbohydrates":0.418362400702289},"percent":{"fat":39,"alcohol":0,"protein":19,"carbohydrates":42},"total":{"kcal":324,"weight":112.35000000000001,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":221.63},"item_type":"recipe","recipe_id":599,"servings":4}}

 
Sulje