Ladataan... Ladataan...

Lohipiirakka

Valmistusaineet 8:lle
500 g Voitaikinaa
Täyte:
3 dl keitettyä riisiä
2 kpl Kananmuna kuorineen punnittu
0.5 dl (silputtu) tuoretta tilliä
300 g Tuoresuolattua/kylmäsavustettua lohta
0.25 tl sitruunapippuria
Voiteluun:
1 kpl Kananmuna kuorineen punnittu
Ohjeet

Anna valmiin taikinan sulaa hitaasti jääkaapissa.
Kauli taikina suorakaiteen muotoiseksi levyksi. Levitä riisi taikinalevyn keskelle. Pane riisin päälle ohueksi viipaleiksi leikattua lohta, hienonnettua tilliä ja munaviipaleita. Mausta sitruunapippurilla.
Nosta taikinan reunat täytteen päälle ja ummista piirakka huolellisesti. Kostuta vedellä kohdakkain tulevat taikinapinnat. Nosta piirakka pellille, voitele munalla ja pistele pintaa haarukalla. Kypsennä 200 asteessa noin 30–40 minuuttia.

Yksi annos sisältää 450 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":279,"alcohol":0,"protein":53,"carbohydrates":118},"weight":{"fat":31.2,"alcohol":0,"protein":13.35,"carbohydrates":29.58,"saturated_fat":14.6,"sugar":0.32,"fibre":1.36,"salt":0.66},"percent_raw":{"fat":0.6204826149928163,"alcohol":0,"protein":0.1180054005718805,"carbohydrates":0.2615119844353032},"percent":{"fat":62,"alcohol":0,"protein":12,"carbohydrates":26},"total":{"kcal":450,"weight":91.06999999999998,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":153.41},"item_type":"recipe","recipe_id":1179,"servings":8}}

 
Sulje