Ladataan... Ladataan...

Ruusukaalia ja punasipulia kuminalla maustettu

Valmistusaineet 6:lle
350 g Ruusukaali
120 g Punasipuli
3 tl Rypsiöljy
1 tl Kumina
1 dl Vesi
0.25 tl Ruokasuola
0.5 tl Mustapippuri
Ohjeet

Viipaloi tai puolita ruusukaalit, joista uloimmat lehdet ja kanta on poistettu. Leikkaa kuorittu sipuli ohuiksi lohkoiksi. Mittaa öljy kannelliseen pannuun tai paistokasariin. Kuullota punasipulisuikaleita hetki, lisää ruusukaaliviipaleet ja pyörittele hetken aikaa kuumalla pannulla. Ripottele sekaan kuminat, sekoita ja lisää joukkoon vesi, sekoita ja sulje kannella. Anna hautua noin 5 minuuttia. Mausta lopuksi suolalla ja pippurilla.

Vinkki

Jätä kuminat pois, jos et pidä niiden mausta. Kasvislisäke sopii sekä joulukinkulle että kalkkunalle.

Yksi annos sisältää 42 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":25,"alcohol":0,"protein":5,"carbohydrates":12},"weight":{"fat":2.44,"alcohol":0,"protein":1.14,"carbohydrates":2.6,"saturated_fat":0.13,"sugar":2.13,"fibre":1.87,"salt":0.27},"percent_raw":{"fat":0.594927517515751,"alcohol":0,"protein":0.12376099047526379,"carbohydrates":0.2813114920089852},"percent":{"fat":59,"alcohol":0,"protein":12,"carbohydrates":28},"total":{"kcal":41,"weight":10.579999999999998,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":98.08},"item_type":"recipe","recipe_id":1024591,"servings":6}}

 
Sulje