Ladataan... Ladataan...

Ratatouille eli kasvispata

Valmistusaineet 6:lle
2 kpl Sipuli
400 g Paprika punainen
400 g Paprika vihreä
800 g Munakoiso
600 g Kesäkurpitsa
390 g Tomaattimurska
1 tlk Tomaatti, kuorittu, säilyke
1 kpl Laakerinlehti
8 kynsi Valkosipuli
3 tl Oliiviöljy
0.5 rkl Timjami, tuore
0.5 rkl Basilika, tuore
0.5 rkl Rosmariini, tuore
0.5 tl Valkopippuri
1 tl Ruokasuola
0.5 dl Persilja, tuore
Ohjeet

Paloittele kasvikset noin 2 cm:n paksuisiksi, tasakokoisiksi kuutioiksi. Kuullota sipulit ja munakoisot oliiviöljyssä. Lisää muut aineet joukkoon ja hauduta kannen alla noin 30 minuuttia alhaisella lämmöllä välillä sekoittaen.

Vinkki

Ratatouillen voi tarjoilla sellaisenaan joko kuumana tai kylmänä, mutta se sopii hyvin myös grillatun kalan tai lihan lisukkeeksi.

Yksi annos sisältää 130 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":35,"alcohol":0,"protein":22,"carbohydrates":73},"weight":{"fat":3.68,"alcohol":0,"protein":5.39,"carbohydrates":17.42,"saturated_fat":0.52,"sugar":13.04,"fibre":8.13,"salt":1.11},"percent_raw":{"fat":0.2662002794199379,"alcohol":0,"protein":0.1733607743174219,"carbohydrates":0.5604389462626402},"percent":{"fat":27,"alcohol":0,"protein":17,"carbohydrates":56},"total":{"kcal":130,"weight":49.29,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":499.67},"item_type":"recipe","recipe_id":1027364,"servings":6}}

 
Sulje