Ladataan... Ladataan...

Raparperi-marjapiiras

Valmistusaineet 12:lle
400 g (1 pkt) piirakkataikinaa (pakaste)
300 g raparperia
0.75 dl sokeria
1 dl vispikermaa (rasvaa 25%)
125 g Mascarpone-juustoa
0.5 dl tomusokeria
10 dl marjoja
Ohjeet

Painele taikina piiraspohjalle ja siirrä jääkaappiin puoleksi tunniksi. Paista pohjaa 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
Paloittele raparperi ja laita se kattilaan sokerin kanssa. Lisää kaksi ruokalusikallista vettä ja keitä noin 10 minuuttia, kunnes raparperi pehmenee.
Vaahdota kerma ja yhdistä se juustoon. Mausta seos sokerilla ja levitä se piiraspohjalle.
Lusikoi jäähtynyt raparperi piiraalle. Asettele marjat päälle.

Yksi annos sisältää 240 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":125,"alcohol":0,"protein":14,"carbohydrates":101},"weight":{"fat":13.63,"alcohol":0,"protein":3.42,"carbohydrates":24.72,"saturated_fat":5.52,"sugar":11.58,"fibre":2.72,"salt":0.39},"percent_raw":{"fat":0.5215339839990903,"alcohol":0,"protein":0.05813242904014568,"carbohydrates":0.42033358696076395},"percent":{"fat":52,"alcohol":0,"protein":6,"carbohydrates":42},"total":{"kcal":240,"weight":61.97999999999999,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":130.73},"item_type":"recipe","recipe_id":249853,"servings":12}}

 
Sulje