Ladataan... Ladataan...

Puolukkakeikauskakku

Valmistusaineet 8:lle
Koristeeksi:
1 dl kermaa, vaahdota
Taikina:
25 tl Margariinia
1.25 dl sokeria
1 kpl Kananmuna kuorineen punnittu
2.5 dl vehnäjauhoja
1.5 tl leivinjauhetta
2 tl kardemummaa
1.25 dl kevytkermaa
Vuoan pohjalle:
1 dl fariinisokeria
4 dl puolukoita
1 dl (rouhittu) mantelirouhetta
Ohjeet

Leikkaa leivinpaperista irtopohjavuoan kokoinen pala ja pane se vuoan pohjalle. Ripottele leivinpaperille fariinisokeria ja pane puolukat sekä mantelirouhe vuoan pohjalle.
Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää muna ja lopuksi kuivat aineet vuorotellen kerman kanssa.
Levitä taikina puolukoiden päälle. Paista kakkua 200 asteessa noin 30 minuuttia. Kumoa lämpimänä.
Tarjoa kermavaahdon kanssa.

Yksi annos sisältää 392 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":201,"alcohol":0,"protein":21,"carbohydrates":170},"weight":{"fat":22.21,"alcohol":0,"protein":5.19,"carbohydrates":42.34,"saturated_fat":7.56,"sugar":27.47,"fibre":2.05,"salt":0.64},"percent_raw":{"fat":0.5125993478141766,"alcohol":0,"protein":0.053181734816403044,"carbohydrates":0.4342189173694203},"percent":{"fat":51,"alcohol":0,"protein":5,"carbohydrates":43},"total":{"kcal":392,"weight":107.46000000000001,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":131.18},"item_type":"recipe","recipe_id":1250,"servings":8}}

 
Sulje