Ladataan... Ladataan...

Tapenade eli oliivitahna

Valmistusaineet 4:lle
60 kpl Kivettömiä mustia oliiveja suolaliemessä
2 rkl kapriksia
6 kynsi valkosipulinkynttä
2 kpl anjovisfileetä
4 rkl oliiviöljyä
0.5 tl mustapippuria myllystä
Ohjeet

Sekoita paloitellut oliivit, kaprikset ja valkosipulinkynnet keskenään. Lisää öljy sekä pippuri ja soseuta. Valmista tapenade vähintään vuorokausi ennen tarjoilua, jotta maut ehtivät tasaantua. Tarjoa tapenade tuoreen täysjyväpatongin kera.

Yksi annos sisältää 221 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":189,"alcohol":0,"protein":8,"carbohydrates":24},"weight":{"fat":21.95,"alcohol":0,"protein":2.02,"carbohydrates":6.19,"saturated_fat":3.02,"sugar":0.39,"fibre":2.72,"salt":3.55},"percent_raw":{"fat":0.8574958894297295,"alcohol":0,"protein":0.03502477195153054,"carbohydrates":0.10747933861873986},"percent":{"fat":86,"alcohol":0,"protein":4,"carbohydrates":11},"total":{"kcal":220,"weight":39.839999999999996,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":101.63},"item_type":"recipe","recipe_id":1031,"servings":4}}

 
Sulje