Ladataan... Ladataan...

Punajuuri-rucolapasta

Valmistusaineet 4:lle
300 g Punajuuri
0.5 tl Ruokasuola
0.5 tl (rouhittu) Mustapippuri
0.5 dl Sitruunatäysmehu, laimentamaton
250 g Tagliatelle nauhapasta
1 kynsi Valkosipuli
1 rkl Oliiviöljy
30 g Timjami, tuore
100 g Rucola
10 g Parmesanraaste
Ohjeet

Kuori ja viipaloi punajuuret aivan ohuiksi viipaleiksi, mausta suolalla, pippurilla ja sitruunamehulla ja anna maustua noin tunti. Keitä pasta ja valuta vesi pois. Huuhtele vähän kylmällä vedellä. Laita oliiviöljy pannuun ja kuumenna. Paista hetki punajuuria ja lisää murskattu valkosipulinkynsi. Lisää pasta ja anna lämmetä kunnolla, mausta suolalla ja pippurilla. Lisää tilkka sitruunamehua, rucola ja raastettua parmesania ja tarjoile.

Yksi annos sisältää 297 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":47,"alcohol":0,"protein":37,"carbohydrates":213},"weight":{"fat":5.23,"alcohol":0,"protein":9.16,"carbohydrates":52.96,"saturated_fat":1.01,"sugar":5.66,"fibre":4.56,"salt":0.84},"percent_raw":{"fat":0.15932177586633428,"alcohol":0,"protein":0.12402223533167984,"carbohydrates":0.7166559888019859},"percent":{"fat":16,"alcohol":0,"protein":12,"carbohydrates":72},"total":{"kcal":298,"weight":79.42,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":190.38},"item_type":"recipe","recipe_id":1023439,"servings":4}}

 
Sulje