Ladataan... Ladataan...

Punajuuri-lohikastiketta ja kuitumakaronia

Valmistusaineet 4:lle
500 g Punajuuria (1/annos)
2 kpl sipulia
2 rkl rypsiöljyä
0.5 tl suolaa
0.5 tl mustapippuria
2 dl vettä
1 rkl (silputtu) hienonnettua tuoretta salviaa
4 rkl (silputtu) hienonnettua persiljaa
300 g Lohta, kirjolohta tai kirjolohisuikaleita
50 g murustettua laktoositonta fetajuustoa (9 %)
350 g Kuitupitoista makaronia
3 dl Pinaatinlehtiä
Ohjeet

Raasta tai suikaloi kuoritut punajuuret ja sipulit. Kuullota niitä öljyssä 10 minuuttia. Mausta suolalla, mustapippurilla ja salvialla sekä lisää vähän vettä ja anna hautua 5–10 minuuttia tai kunnes ovat pehmeitä.
Laita pasta kiehumaan pakkauksen ohjeen mukaan. Kun keittoaikaa on jäljellä 2 minuuttia, sekoita huuhdottu pinaatti pastan joukkoon. Anna kiehua loppuun ja valuta.
Kypsennä suikaloitu lohi tai (marinoidut) kirjolohisuikaleet pannulla. Kala kypsyy hetkessä. Sekoita kalasuikaleet ja hienonnettu persilja punajuuren joukkoon. Murusta pinnalle fetajuusto ja tarjoa saman tien pinaattipastan kanssa.

Yksi annos sisältää 570 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":208,"alcohol":0,"protein":111,"carbohydrates":251},"weight":{"fat":22.93,"alcohol":0,"protein":27.66,"carbohydrates":62.34,"saturated_fat":4.22,"sugar":10.43,"fibre":9.47,"salt":1.45},"percent_raw":{"fat":0.36441628190773834,"alcohol":0,"protein":0.19530754132490147,"carbohydrates":0.4402761767673602},"percent":{"fat":36,"alcohol":0,"protein":20,"carbohydrates":44},"total":{"kcal":570,"weight":138.5,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":425.34},"item_type":"recipe","recipe_id":1327,"servings":4}}

 
Sulje