Ladataan... Ladataan...

Pororullat

Valmistusaineet 4:lle
80 g Hapankorppuja
1 dl lihalientä
0.5 dl hienoksi silputtua persiljaa
Täyte
150 g Kylmäsavustettua poronlihaa
2 pkt Maustamatonta tuorejuustoa (rasvaa 13 %)
0.25 tl mustapippuria
2 tl piparjuuritahnaa
Ohjeet

Tee ensin täyte. Pane ainekset monitoimikoneeseen ja hienonna tahnaksi. Tarkista maku.
Kostuta hapankorput kastamalla ne lihaliemeen nopeasti. Anna vetäytyä, kunnes korppu pehmenee, noin 10 min.
Levitä täytettä hapankorpulle ja kääri rullaksi kuten kääretorttu. Pane leivät vetäytymään puoleksi tunniksi.
Leikkaa rullista joko suupalan tai leivoksen kokoisia paloja. Koristele rullat persiljalla.

Yksi annos sisältää 282 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":137,"alcohol":0,"protein":77,"carbohydrates":68},"weight":{"fat":15.42,"alcohol":0,"protein":19.57,"carbohydrates":17.1,"saturated_fat":8.53,"sugar":1.52,"fibre":4.85,"salt":0.32},"percent_raw":{"fat":0.48623776322363305,"alcohol":0,"protein":0.27417339059163004,"carbohydrates":0.23958884618473694},"percent":{"fat":49,"alcohol":0,"protein":27,"carbohydrates":24},"total":{"kcal":282,"weight":67.31,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":186.81},"item_type":"recipe","recipe_id":716,"servings":4}}

 
Sulje