Ladataan... Ladataan...

Porkkana-nauris-punajuuriraaste

Valmistusaineet 3:lle
100 g Porkkana
130 g Nauris
100 g Punajuuri
1 tl Rypsiöljy
0.5 rkl Vaalea balsamikastike
0.5 rkl Sitruunatäysmehu, laimentamaton
0.3 tl Ruokasuola
0.3 tl (rouhittu) Mustapippuri
Ohjeet

Raasta nauris, porkkana ja viimeksi punajuuri. Nosta omiin kasoihinsa vadille tai kulhoon.

Pirskota punajuurelle balsamiviinietikkaa, porkkanalle ja nauriille sitruunamehua sekä kaikille rypsiöljyä. Ripsauta päälle vähän suolaa ja pippuria.

Anna maustua 20-30 minuuttia huoneenlämmössä. Sekoita vasta ruokailun yhteydessä.

Vinkki

Ripottele sekaan halutessasi yrttejä esim. persiljaa, oreganoa tai basilikaa.

Yksi annos sisältää 49 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":16,"alcohol":0,"protein":4,"carbohydrates":29},"weight":{"fat":1.75,"alcohol":0,"protein":1.01,"carbohydrates":7.07,"saturated_fat":0.09,"sugar":6.78,"fibre":2.61,"salt":0.65},"percent_raw":{"fat":0.3273924167650798,"alcohol":0,"protein":0.08416754287879712,"carbohydrates":0.5884400403561231},"percent":{"fat":33,"alcohol":0,"protein":8,"carbohydrates":59},"total":{"kcal":50,"weight":19.959999999999997,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":117.4},"item_type":"recipe","recipe_id":1023911,"servings":3}}

 
Sulje