Ota jauheliha huoneenlämpöön ½-1 tuntia ennen valmistusta.
Silppua sienet ja sipuli. Kuullota niitä hetki pannulla, niin että neste haihtuu. Anna jäähtyä. Peitä uunipelti leivinpaperilla.
Sekoita keskenään jauheliha, sieni-sipulisilppu, hienonnetut yrtit ja mausteet. Vatkaa hetki kädellä. Pyörittele vedellä kostutetuin käsin mureketaikinasta pieniä tasakokoisia lihapullia 24 kpl. Nosta ne sitä mukaa uunipellille. Kypsennä 200-asteessa uunin toiseksi alimmalla ja/tai keskimmäisellä tasolla 10 minuuttia.
Pienet lihapullat sopivat hyvin noutopöydän tarjottavaksi esim. vappu- tai muihin juhliin. Lihapullat ovat aina suosittuja! Voit tehdä ne etukäteen ja vain lämmittää hetken aikaa ennen tarjoilua tai voit myös pakastaa ne.