Ladataan... Ladataan...

Perunalohinigiri

Valmistusaineet 4:lle
4 kpl (keskik.) perunaa
200 g Lohta
1 tl wasabi-tahnaa
1 rkl seesaminsiemeniä
5 rkl soijakastiketta
Ohjeet

Keitä perunat kypsiksi. Kuori ja leikkaa ne sushipalan (noin 2,5 cm x 4 cm) kokoisiksi lohkoiksi. Leikkaa lohesta perunoiden päälle sopivat palat ja sivele niiden alapinnalle wasabitahnaa. Asettele lohi perunalle ja koristele seesaminsiemenillä. Kasta suupala soijaan ja nauti.

Yksi annos sisältää 174 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":73,"alcohol":0,"protein":49,"carbohydrates":52},"weight":{"fat":8.06,"alcohol":0,"protein":12.09,"carbohydrates":12.77,"saturated_fat":1.44,"sugar":1.07,"fibre":0.88,"salt":2.91},"percent_raw":{"fat":0.4218621450302918,"alcohol":0,"protein":0.28116291647039005,"carbohydrates":0.29697493849931794},"percent":{"fat":42,"alcohol":0,"protein":28,"carbohydrates":30},"total":{"kcal":174,"weight":39.22,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":132.25},"item_type":"recipe","recipe_id":1087,"servings":4}}

 
Sulje