Ladataan... Ladataan...

Persikka-semifreddo

Valmistusaineet 16:lle
175 g Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta
1 dl Sokeri
140 g Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta
0.5 dl Sokeri
250 g Kevytvispi 23 %
250 g Kerma, vispikerma, kevyt, rasvaa 25 %
2 tl Vaniljasokeri
2 tlk Persikka puolikkaina rypälemehussa
250 g Pehmeä rasvaton maitorahka, maustamaton
KORISTELUUN:
3 rkl Hunaja
2 dl Mustikka
Ohjeet

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi, lisää 1 dl sokeria ja vatkaa vaahto kovaksi.

Vatkaa keltuaiset ja 1/2 dl sokeria vaahdoksi.

Vatkaa kevytvispi vaahdoksi, mausta vaniljasokerilla.

Valuta ja soseuta persikat, sekoita rahkan joukkoon.

Kääntele kaikki massat keskenään varovasti.

Jaa seos (pieniin) silikonisiin muffinivuokiin. Pakasta vähintään 4 - 6 tuntia.

Kumoa jäädykkeet tarjoiluvadille ja koristele hunajalla, mustikoilla ja sitruunamelissan lehdillä.

Vinkki

Tarjoa hieman sulana.

Yksi annos sisältää 186 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":79,"alcohol":0,"protein":23,"carbohydrates":84},"weight":{"fat":7.32,"alcohol":0,"protein":4.83,"carbohydrates":17.58,"saturated_fat":6.81,"sugar":15.93,"fibre":0.5,"salt":0.2},"percent_raw":{"fat":0.4235616205601587,"alcohol":0,"protein":0.12423394996530934,"carbohydrates":0.45220442947453204},"percent":{"fat":42,"alcohol":0,"protein":12,"carbohydrates":45},"total":{"kcal":186,"weight":53.17,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":117.75},"item_type":"recipe","recipe_id":1027456,"servings":16}}

 
Sulje