Ladataan... Ladataan...

Pasta Primavera

Valmistusaineet 2:lle
150 g Kesäkurpitsa
250 g Kirsikkatomaatti
200 g Herkkusieni
100 g Sokeriherne
0.5 dl Vesi
3 tl Oliiviöljy
1 tl Ruokasuola
0.5 tl Mustapippuri
1 rkl Sitruunatäysmehu, laimentamaton
250 g Pastella Luomu Fettuccine Naturale Tuorepasta
1 rkl (silputtu) Persilja, tuore
15 g Rucolasalaatti
Valmistusohjeet

Huuhtele kasvikset.

Leikkaa kesäkurpitsasta pitkiä nauhoja esim. kuorimaveitsellä.

Puolita kirsikkatomaatit. Viipaloi herkkusienet.

Keitä kasviksia kovalla lämmöllä kasarissa pienessä määrässä vettä muutaman minuutin ajan, kunnes vesi haihtuu.

Lisää öljy ja jatka paistamista, kunnes kasvikset ovat kypsiä, mutta napakoita. Mausta suolalla, pippurilla ja sitruunamehulla.

Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja kääntele pastakastikkeeseen.

Hienonna lopuksi joukkoon tuoreet yrtit.

Yksi annos sisältää 504 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":104,"alcohol":0,"protein":85,"carbohydrates":315},"weight":{"fat":11,"alcohol":0,"protein":20.3,"carbohydrates":75.1},"percent_raw":{"fat":0.2064601761560474,"alchohol":0,"protein":0.1685778879517421,"carbohydrates":0.6249619358922105,"alcohol":0},"percent":{"fat":21,"alchohol":0,"protein":17,"carbohydrates":62,"alcohol":0},"total":{"kcal":504,"weight":106.39999999999999,"percent":100}}}

 
Sulje