Ladataan... Ladataan...

Parsakaali-porkkanasalaatti

Valmistusaineet 4:lle
250 g Parsakaalia
2 kpl porkkanaa
0.5 tl suolaa (maun mukaan)
0.2 tl (jauhettu) vastajauhettua valkopippuria (maun mukaan)
1 ruukku ruukku rucolaa
2 tl öljyä
1 rkl sitruunamehua
Ohjeet

Paloittele parsakaali. Kuori ja suikaloi porkkanat. Ryöppää kasvikset nopeasti, suolalla maustetussa vedessä
Mausta suolalla sekä pippurilla ja anna jäähtyä.
Sekoita joukkoon rucola, öljy ja sitruunamehu.

Yksi annos sisältää 54 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":25,"alcohol":0,"protein":14,"carbohydrates":15},"weight":{"fat":2.6,"alcohol":0,"protein":3.35,"carbohydrates":3.53,"saturated_fat":0.38,"sugar":3.1,"fibre":2.55,"salt":0.77},"percent_raw":{"fat":0.459719833654298,"alcohol":0,"protein":0.2628528935381621,"carbohydrates":0.2774272728075399},"percent":{"fat":46,"alcohol":0,"protein":26,"carbohydrates":28},"total":{"kcal":55,"weight":16.28,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":114.38},"item_type":"recipe","recipe_id":49704,"servings":4}}

 
Sulje