Ladataan... Ladataan...

Tofu-kasvisvokki

Valmistusaineet 4:lle
250 g tofua
2 rkl soijakastiketta
2 kpl valkosipulin kynsi
1.5 dl vettä
1 rkl rypsiöljyä
1 kpl sipuli
65 g Paprika, punainen
1 rkl Inkivääri, raastettu
1 dl Suolapähkinä
35 g Herkkusieni
400 g Vihannessekoitus, wok thai, apetit
Lisäksi
100 g Nuudeli, vehnä-, raakapaino
Valmistusohjeet

Keitä riisi kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita kulhossa murskattu valkosipuli, yrtit, soijakastike ja vesi. Kuutioi tofu ja nosta palat marinadiin ja sekoita varovasti. Anna marinoitua 0.5 - 1 tunti välillä sekoittaen. Suikaloi sipuli ja kesäkurpitsa. Pirskota pannulle vähän öljyä ja nosta tofupalat marinoimisliemestä paistumaan. Kääntele ahkerasti. Nosta tofupalat lautaselle odottamaan ja lisää pannulle öljyä ja kasvikset. Vokkaa muutama minuutti. Sekoita joukkoon tofupalat, marinoimisliemi ja tilkka vettä. Anna hautua hetken aikaa. Tarjoa riisin kanssa.

Yksi annos sisältää 305 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":139,"alcohol":0,"protein":56,"carbohydrates":110},"weight":{"fat":15.4,"alcohol":0,"protein":14,"carbohydrates":27.4},"percent":{"fat":46,"alcohol":0,"protein":18,"carbohydrates":36},"total":{"kcal":305,"weight":56.8,"percent":100}}}