Ladataan... Ladataan...

Parmankinkkua, tuoretta viikunaa ja rukolasalaattia

Valmistusaineet 2:lle
50 g Parmankinkku
50 g Rucola
30 g Lehtisalaatti
60 g Viikuna, tuore
50 g Tomaatti
2 tl Oliiviöljy
0.75 rkl Vaalea balsamikastike
0.3 tl (rouhittu) Mustapippuri
Ohjeet

Huuhdo ja valuta salaatit hyvin. Huuhdo ja kuivaa tomaatti ja viikuna ja leikkaa ne lohkoiksi.

Sekoita keskenään salaatit, tomaattilohkot, öljy ja balsamiviinietikka. Jaa kahdelle lautaselle.

Asettele parmankinkkuviipaleet ja viikunalohkot kauniisti lautaselle. Rouhi päälle mustapippuria.

Vinkki

Nauti esim. hyvän leivän kera.

Yksi annos sisältää 153 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":84,"alcohol":0,"protein":30,"carbohydrates":39},"weight":{"fat":9.48,"alcohol":0,"protein":7.48,"carbohydrates":9.84,"saturated_fat":2.22,"sugar":8.2,"fibre":1.69,"salt":1.21},"percent_raw":{"fat":0.5517912949599575,"alcohol":0,"protein":0.19356986883544125,"carbohydrates":0.25463883620460126},"percent":{"fat":55,"alcohol":0,"protein":19,"carbohydrates":25},"total":{"kcal":153,"weight":40.12,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":130.58},"item_type":"recipe","recipe_id":1024076,"servings":2}}

 
Sulje