Ladataan... Ladataan...

Pariloidut tai paistetut kirjolohimedaljongit

Valmistusaineet 4:lle
600 g Kirjolohifilee
1 tl Rypsiöljy
0.5 tl Ruokasuola
0.5 tl Sitruunapippuri
2 rkl (silputtu) Tilli, tuore
Ohjeet

Sipaise kirjolohimedaljonkien pinnalle vähän öljyä. Pariloi ne parilapannulla tai paistinpannussa kerran kääntäen. Ohuet medaljongit kypsyvät nopeasti, pari minuuttia/puoli riittää. Mausta suolalla, pippurilla ja tillillä.

Yksi annos sisältää 240 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":139,"alcohol":0,"protein":101,"carbohydrates":0},"weight":{"fat":15.54,"alcohol":0,"protein":25.27,"carbohydrates":0.12,"saturated_fat":2.92,"sugar":0.01,"fibre":0.09,"salt":1},"percent_raw":{"fat":0.5793771957713674,"alcohol":0,"protein":0.4187161167910716,"carbohydrates":0.001906687437560957},"percent":{"fat":58,"alcohol":0,"protein":42,"carbohydrates":0},"total":{"kcal":240,"weight":44.95,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":153.13},"item_type":"recipe","recipe_id":1024218,"servings":4}}

 
Sulje