Ladataan... Ladataan...

Paprikadippi

Valmistusaineet 4:lle
3 kpl (keskik.) punaisia paprikoita
1 tl juustokuminaa eli jeeraa
1 kynsi valkosipulin kynttä
2 rkl ruokaöljyä
0.25 tl suolaa
0.25 tl mustapippuria
Ohjeet

Halkaise paprikat kahtia. Paista niitä 250-asteisessa uunissa kuoripuoli ylöspäin 20–30 minuuttia. Paprikoiden pinta saa hiukan palaa. Laita paprikat pussiin ja anna niiden vähän jäähtyä. Poista paprikanpaloista kuori. Tee paprikoista monitoimikoneessa tahna mausteiden ja valkosipulin kanssa. Lisää öljy.


Vinkki

Voit käyttää myös säilykepaprikoita.

Yksi annos sisältää 98 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":66,"alcohol":0,"protein":6,"carbohydrates":26},"weight":{"fat":7.37,"alcohol":0,"protein":1.4,"carbohydrates":6.65,"saturated_fat":0.92,"sugar":6.09,"fibre":2.94,"salt":0.39},"percent_raw":{"fat":0.6731405100293588,"alcohol":0,"protein":0.056732547468575346,"carbohydrates":0.2701269425020658},"percent":{"fat":67,"alcohol":0,"protein":6,"carbohydrates":27},"total":{"kcal":98,"weight":25.76,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":143.7},"item_type":"recipe","recipe_id":966,"servings":4}}

 
Sulje