Ladataan... Ladataan...

Paprika-vihersalaatti

Valmistusaineet 4:lle
200 g Lehtisalaatti
100 g Paprika keltainen
100 g Paprika punainen
70 g Punasipuli
0.5 dl Oliiviöljy
1 rkl Sitruunatäysmehu, laimentamaton
0.3 tl (rouhittu) Mustapippuri
Ohjeet

Huuhdo ja valuta vihannekset. Revi salaatinlehdet annospaloiksi, paloittele paprika (reseptin grammamäärä on puhdistetusta paprikasta) ja leikkaa punasipuli ohuiksi renkaiksi. Sekoita kastikkeen aineet salaattikulhossa ja nosta sipulirenkaat ja paprikapalat joukkoon. Sekoita hyvin ja anna maustua hetki. Lisää salaatinlehdet joukkoon vasta juuri ennen tarjoilua.

Yksi annos sisältää 126 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":104,"alcohol":0,"protein":5,"carbohydrates":17},"weight":{"fat":11.48,"alcohol":0,"protein":1.25,"carbohydrates":4.12,"saturated_fat":1.63,"sugar":3.74,"fibre":1.77,"salt":0},"percent_raw":{"fat":0.8279956373556927,"alcohol":0,"protein":0.03992560669900258,"carbohydrates":0.13207875594530472},"percent":{"fat":83,"alcohol":0,"protein":4,"carbohydrates":13},"total":{"kcal":126,"weight":23.99,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":132.73},"item_type":"recipe","recipe_id":1024490,"servings":4}}

 
Sulje