Ladataan... Ladataan...

Paahdettua vuohenjuustoa kiinankaalipedillä

Valmistusaineet 4:lle
400 g Kiinankaalia
4 rkl oliiviöljyä
0.5 tl suolaa
0.25 tl pippuria
100 g kevytvuohenjuustoa, rasvaa 10%
4 tl juoksevaa hunajaa
Ohjeet

Kytke uuni lämpenemään 180 asteeseen. Suikaloi kiinankaali ja kaada kiehuvaan veteen, minuutiksi. Kumoa siivilään, valuta ja laske hanasta päälle kylmää vettä. Ravistele vesi tarkkaan pois. Pane kiinankaali uunivuokaan, valuta päälle oliiviöljyä ja sirota pinnalle suolaa ja mustapippuria. Kuumenna uunissa 5-7 minuuttia.

Jaa vuohenjuusto neljään palaan. Paahda juustoviipaleet liedellä, urapannussa molemmin puolin 3-5 minuuttia. Annostele kiinankaali lautasille ja nosta paahdetut juustot kaalin päälle. Valuta päälle hunajaa 1 tl/annos. Tarjoa heti.

Yksi annos sisältää 209 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":145,"alcohol":0,"protein":30,"carbohydrates":34},"weight":{"fat":16.3,"alcohol":0,"protein":7.65,"carbohydrates":8.5,"saturated_fat":2.64,"sugar":8.46,"fibre":0.93,"salt":0.77},"percent_raw":{"fat":0.6942943983742386,"alcohol":0,"protein":0.1447594804045714,"carbohydrates":0.16094612122119},"percent":{"fat":69,"alcohol":0,"protein":14,"carbohydrates":16},"total":{"kcal":208,"weight":45.25000000000001,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":146.47},"item_type":"recipe","recipe_id":39209,"servings":4}}

 
Sulje