Ladataan... Ladataan...

Omenapannukakku kanelisiirapilla

Valmistusaineet 6:lle
Pannukakku
3 dl vehnäjauhoja
3 kpl omenaa
0.5 dl sulaa margariinia
1.5 dl rasvatonta maitoa
7 kpl kananmunaa
0.75 tl suolaa
1 dl sokeria
6 tl leivinjauhetta
4 tl kanelia
8 tl vaniljasokeria
3 dl grahamjauhoja
Siirappi
1.2 dl fariinisokeria
2 dl vettä
3 tanko kanelitankoa
Ohjeet

Siirappi: laita vesi, fariinisokeri ja kanelitangot kattilaan ja keitä hiljaisella tulella niin, että keitos on siirappimaista ja kanelitangot antaneet makunsa (20 - 30 minuuttia).

Pannukakku: Sekoita kuivat aineet keskenään. Sekoita kananmunat, maito ja sulatettu voi keskenään. Lisää seos kuiviin aineisiin. Sekoita tasaiseksi taikinaksi. Lisää omenat raasteena. laita seos uunipannulle ja paista kypsäksi.

Tarjoile kanelisiirapin kanssa.

Yksi annos sisältää 554 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":133,"alcohol":0,"protein":67,"carbohydrates":354},"weight":{"fat":14.7,"alcohol":0,"protein":16.68,"carbohydrates":88.25,"saturated_fat":2.47,"sugar":41.2,"fibre":7.52,"salt":2.57},"percent_raw":{"fat":0.23971640546144873,"alcohol":0,"protein":0.12084545486969006,"carbohydrates":0.6394381396688613},"percent":{"fat":24,"alcohol":0,"protein":12,"carbohydrates":64},"total":{"kcal":553,"weight":173.39000000000001,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":338},"item_type":"recipe","recipe_id":37866,"servings":6}}

 
Sulje