Ladataan... Ladataan...

Naudan paistisuikale-kaalipata

Valmistusaineet 4:lle
400 g Naudan sisäfilee
70 g Sipuli
150 g Porkkana
9 tl Rypsiöljy
300 g Ruusukaali
200 g Varhaiskaali
3 tl (raastettu) Inkivääri, tuore
2.5 dl Vesi
0.5 kpl Lihaliemikuutio
1 rkl Soijakastike
0.3 tl Mustapippuri
Ohjeet

Ota paistisuikaleet huoneenlämpöön vähintään puoleksi tunniksi ennen ruuan valmistusta.

Silppua sipuli ja leikkaa porkkanat paloiksi. Huuhdo ruusukaalit ja poista mahdolliset huonot pintalehdet ja kanta. Puolita suuret ruusukaalit. Huuhdo varhaiskaali ja leikka se paksuiksi viipaleiksi ja edelleen paloiksi.

Mittaa öljy paistokasariin. Kuumenna ja lisää huoneenlämpöiset lihasuikaleet. Paista käännellen kunnes suikaleet saavat vähän väriä. Lisää sipulisilppu ja jatka paistamista hetki ennen porkkanapalojen ja raastetun inkiväärin lisäämistä. Kuullota hetki ja lisää kaalit. Pyörittele lastalla kasarissa ja kaada joukkoon kiehuva vesi. Lisää puolikas lihaliemikuutio ja anna hautua kannen alla 20-25 minuuttia. Mausta soijakastikkeella ja mustapippurilla. Anna hautua hetki, tarkista maku ja lisää halutessasi joukkoon tuoreita yrttejä esim. persiljaa, oreganoa tai korianteria.

Nauti lisäkkeeksi keitettyä perunaa, riisi&moniviljaa tai ohrasuurimoita ja tomaattia.

Yksi annos sisältää 292 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":164,"alcohol":0,"protein":97,"carbohydrates":31},"weight":{"fat":17.63,"alcohol":0,"protein":23.41,"carbohydrates":7.57,"saturated_fat":4,"sugar":6.65,"fibre":4.27,"salt":1.17},"percent_raw":{"fat":0.5615962627954896,"alcohol":0,"protein":0.3313009837050229,"carbohydrates":0.1071027534994874},"percent":{"fat":56,"alcohol":0,"protein":33,"carbohydrates":11},"total":{"kcal":292,"weight":64.7,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":359.35},"item_type":"recipe","recipe_id":1024634,"servings":4}}

 
Sulje