Ladataan... Ladataan...

Meidän perheen herkkuvuoka

Valmistusaineet 4:lle
1 kpl sipuli
1 kpl (pieni) pieni punainen paprika
1 rkl Keiju rypsiöljyä
300 g naudan kevyt jauhelihaa (rasvaa 17%)
1 tl paprikajauhetta
2 rkl Sunnuntai Erikoisvehnäjauhoja
6 dl vettä
420 g (1 tlk) valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
2 rkl chilikastiketta
1.5 kpl lihaliemikuutiota
2 tl basilikaa
0.3 tl (rouhittu) mustapippurirouhetta
5 dl Torino Special Vehnänalkio -pastaa
Päälle
2 dl (raastettu) juustoraastetta
Ohjeet

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Hienonna sipuli ja kuutioi paprika. Ruskista jauheliha Keiju Juoksevassa. Lisää sipuli ja paprikajauhe. Jatka ruskistamista vielä hetki. Sekoita joukkoon jauhot. Lisää vesi, pavut tomaattikastikkeessa, chilikastike ja liemikuutiot. Lisää vielä paprikakuutiot ja loput mausteet. Anna kastikkeen kiehahtaa. Mittaa raaka pasta voideltuun laakeaan uunivuokaan (n. 2 l). Kaada kuuma kastike pastan päälle ja sekoita varovasti. Ripottele päälle juustoraaste. Paista uunin keskitasossa noin 25 minuuttia. Ota vuoka uunista kun ruoka on vielä löysää. Anna vetäytyä 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Yksi annos sisältää 535 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":229,"alcohol":0,"protein":133,"carbohydrates":173},"weight":{"fat":25.35,"alcohol":0,"protein":33.05,"carbohydrates":42.97,"saturated_fat":9.96,"sugar":5.92,"fibre":10,"salt":2.45},"percent_raw":{"fat":0.4286367190691567,"alcohol":0,"protein":0.24837305696553302,"carbohydrates":0.32299022396531024},"percent":{"fat":43,"alcohol":0,"protein":25,"carbohydrates":32},"total":{"kcal":534,"weight":129.70000000000002,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":452.49},"item_type":"recipe","recipe_id":198696,"servings":4}}

 
Sulje