Ladataan... Ladataan...

Marinoitua lammasta perunoiden kera

Valmistusaineet 6:lle
1000 g Lampaankyljyksiä
1) Marinadi
1 dl kasviöljyä
0.25 dl balsamiviinietikkaa
1 rkl soijakastiketta
1 rkl suolaa
2 dl sokeria
2) Lisäkkeeksi
8 kpl perunoita
Ohjeet

Lisäksi tarvitset sipulia, minttua, meiramia, rosmariinia, valkosipulia ja basilikaa.

Sekoita marinadi. Mausteiden mitat määräytyvät ”kokin mittojen mukaan”. Laita lihapalat ja marinadi pussiin ja siinä kulhoon. Anna maustua jääkaapissa mielellään seuraavaan päivään. Kääntele pussia silloin tällöin.
Ota liha huoneenlämpöön tunti ennen grillausta. Sivele grillauksen aikana marinadia lihan pintaan. Grillaa keskilämmöllä pitkään, kunnes liha on kypsää eli noin puoli tuntia.
Tarjoa lammas keitettyjen perunoiden kera.

Yksi annos sisältää 628 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":259,"alcohol":0,"protein":195,"carbohydrates":174},"weight":{"fat":28.17,"alcohol":0,"protein":47.62,"carbohydrates":42.56,"saturated_fat":7.07,"sugar":28.85,"fibre":0.84,"salt":3.62},"percent_raw":{"fat":0.4127651918256864,"alcohol":0,"protein":0.3100910526916956,"carbohydrates":0.277143755482618},"percent":{"fat":41,"alcohol":0,"protein":31,"carbohydrates":28},"total":{"kcal":629,"weight":158.73,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":313.13},"item_type":"recipe","recipe_id":1228,"servings":6}}

 
Sulje