Ladataan... Ladataan...

Mansikkarahkaherkku

Valmistusaineet 5:lle
250 g Mansikka
250 g Maitorahka rasvaton
0.5 dl Sokeri
75 g Becel Ruoka kevyt & paksu 4 % ruokakerma
2 tl Vaniljasokeri
Ohjeet

Anna pakastemansikoiden pehmetä hetken aikaa, mutta ei sulaa. Ota muutama kohmeinen mansikka koristeeksi. Kaada loput kannuun ja soseuta sauvasekoittimella. Voit käyttää myös tehosekoittajaa tai sähkövatkainta.

Vatkaa sokeri, rahka ja kerma sekaisin ja lisää joukkoon jäinen mansikkasose.

Jaa annoskulhoihin ja koristele muutamalla mansikkaviipaleella ja halutessasi yrtillä esim. mintulla.

Vinkki

Vielä kevyempi vaihtoehto löytyy nimellä Mansikkarahkaherkku makeutusaineella.

Jos haluat, voit jäädyttää annoksia (pakastamisen kestävissä kulhoissa) hetken aikaa ennen tarjoilua pakastimessa.

Yksi annos sisältää 102 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":12,"alcohol":0,"protein":23,"carbohydrates":67},"weight":{"fat":1.26,"alcohol":0,"protein":5.4,"carbohydrates":15.92,"saturated_fat":0.34,"sugar":15.07,"fibre":1.05,"salt":0.13},"percent_raw":{"fat":0.11726399295142818,"alcohol":0,"protein":0.22366106502325314,"carbohydrates":0.6590749420253187},"percent":{"fat":12,"alcohol":0,"protein":22,"carbohydrates":66},"total":{"kcal":102,"weight":39.169999999999995,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":125.2},"item_type":"recipe","recipe_id":1024013,"servings":5}}

 
Sulje