Ladataan... Ladataan...

Mallorcan tonnikalasalaatti

Valmistusaineet 1:lle
150 g Eldorado Tonnikalaa paloina vedessä
70 g Porkkana
80 g Tomaatti
70 g Lehtisalaatti
25 g Kananmuna keitetty
6 kpl Oliivi musta kivetön veteen säilötty
1 rkl Sitruunatäysmehu, laimentamaton
2 tl Oliiviöljy
0.3 tl (rouhittu) Mustapippuri
Ohjeet

Suikaloi tai raasta porkkana ja lisää se salaattiin raakana tai mikrossa kevyesti kypsennettynä. Nosta kulhoon revitty salaatti, porkkanasuikaleet, tomattilohkot, osa viipaloidusta mustista oliiveista ja pirskota päälle sitruunamehu ja öljy. Sekoita kevyesti. Nosta pinnalle kananmunan lohkot ja loput viipaloidut oliivit. Jauha sekaan vähän pippuria myllystä.

Yksi annos sisältää 373 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":151,"alcohol":0,"protein":181,"carbohydrates":41},"weight":{"fat":16.03,"alcohol":0,"protein":43.32,"carbohydrates":9.71,"saturated_fat":2.59,"sugar":7.28,"fibre":4.65,"salt":2.69},"percent_raw":{"fat":0.40488402989283306,"alcohol":0,"protein":0.48616060593732163,"carbohydrates":0.10895536416984539},"percent":{"fat":40,"alcohol":0,"protein":49,"carbohydrates":11},"total":{"kcal":372,"weight":86.27000000000001,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":441.5},"item_type":"recipe","recipe_id":1024165,"servings":1}}

 
Sulje