Ladataan... Ladataan...

Lämpimät ruiskasvisleivät

Valmistusaineet 4:lle
4 viipale Vaasan Ruispalat
150 g Kesäkurpitsa zucchini
200 g Tomaatti
60 g Suomalainen sipulikuutio
0.5 tl Basilika, kuivattu
0.3 tl (rouhittu) Mustapippuri
2.5 dl Juustoraaste, kevyt, rasvaa 12%
Ohjeet

Nosta leipäpalat leivinpaperoidulle uunipellille leikkauspinta ylöspäin. Ripottele pakastesipulikuutiot leivän pinnalle. Voit halutessasi kypsentää sipulikuutioita hetken aikaa mikrossa tai valita pakastesipulin tilalle esim. kevätsipulia.

Viipaloi kiinteä kesäkurpitsa ja tomaatit.

Lado sipulin päälle ensin kesäkurpitsaviipaleet, mausta vähän ja sen jälkeen tomaattiviipaleet, mausta ja ripottele pinnalle juustoraaste.

Kuorruta 200-225 asteessa uunin keskiosassa n. 10 minuuttia eli kunnes leivät ovat lämmenneet kunnolla.

Yksi annos sisältää 149 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":36,"alcohol":0,"protein":45,"carbohydrates":68},"weight":{"fat":3.82,"alcohol":0,"protein":10.81,"carbohydrates":16.2,"saturated_fat":2.1,"sugar":2.76,"fibre":4.42,"salt":0.59},"percent_raw":{"fat":0.24126260881930733,"alcohol":0,"protein":0.3035961811868111,"carbohydrates":0.4551412099938815},"percent":{"fat":24,"alcohol":0,"protein":30,"carbohydrates":46},"total":{"kcal":149,"weight":40.7,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":155.81},"item_type":"recipe","recipe_id":1023841,"servings":4}}

 
Sulje