Ladataan... Ladataan...

Lämmin juusto-paprikaleipä rypsiöljyjuustosta

Valmistusaineet 1:lle
4 viipale 100% kaura täysjyväkaurapalaleipä
8 viipale Julia 10 % rypsiöljyjuusto
80 g Paprika, punainen
Ohjeet

Laita voileipäparila kuumenemaan. Erota leivät toisistaan ja nosta leipäpalojen päälle juustoviipaleet (4 viipaletta/annos). Viipaloi paprika ja nosta kahden leivän päälle. Paina toiset leipäpalat täytteiden päälle ja nosta kuumaan voileipäparilaan ja paina se kiinni. Anna lämmetä 4-5 minuuttia.

Vinkki

Nauti leivät sellaisenaan tai leikkaa kulmittain kahtia.

Yksi annos sisältää 486 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":117,"alcohol":0,"protein":149,"carbohydrates":220},"weight":{"fat":12.35,"alcohol":0,"protein":35.41,"carbohydrates":52.32,"saturated_fat":1.36,"sugar":8.21,"fibre":12.22,"salt":1.95},"percent_raw":{"fat":0.24058171745152354,"alcohol":0,"protein":0.3065096952908587,"carbohydrates":0.4529085872576177},"percent":{"fat":24,"alcohol":0,"protein":31,"carbohydrates":45},"total":{"kcal":485,"weight":123.82000000000001,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":272},"item_type":"recipe","recipe_id":1024652,"servings":1}}

 
Sulje