Ladataan... Ladataan...

Lohta ja katkarapuja wokissa

Valmistusaineet 4:lle
4 rkl Curry-tahna
1 rkl Ruokaöljy
300 g Lohi, filee
2 kynsi Valkosipulin kynsi
250 g Parsakaali, brokkoli
1 kpl (iso) Porkkana, iso
1 kpl (iso) Purjosipuli, suuri
150 g Katkarapu
1 tl (raastettu) Inkivääri, raastettu
1 rkl Kalafondi, laimentamaton
0.5 dl Vesi
Ohjeet

Kuumenna öljy wokissa ja paista kalapalaset kypsiksi. Mausta mineraalisuolalla ja mustapippurilla. Nosta kalapalaset jäähtymään lautaselle. Kuulota valkosipuli sekä paloitellut kasvikset. Lisää katkaravut, sekoitus ja kuumenna. Lisää inkivääri, kalafondi, Curry-tahna sekä vesi ja kuumennetaan kiehumispisteeseen. Lopuksi sekoitetaan kalapalat joukkoon. Sopii keitetyn riisin tai perunamuusin kanssa.

Yksi annos sisältää 259 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":132,"alcohol":0,"protein":98,"carbohydrates":29},"weight":{"fat":14.33,"alcohol":0,"protein":24.03,"carbohydrates":7.05,"saturated_fat":2.48,"sugar":5.46,"fibre":3.74,"salt":0.6},"percent_raw":{"fat":0.5093164790080056,"alcohol":0,"protein":0.3793881260106896,"carbohydrates":0.11129539498130488},"percent":{"fat":51,"alcohol":0,"protein":38,"carbohydrates":11},"total":{"kcal":259,"weight":57.69,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":306.88},"item_type":"recipe","recipe_id":211396,"servings":4}}

 
Sulje