Ladataan... Ladataan...

Lihapullat tofulla

Valmistusaineet 6:lle
300 g tofua
500 g vähärasvaista naudan jauhelihaa, 7 % rasvaa
2 kpl kananmunan keltuaisia
1 kpl sipuli silputtuna
0.5 tl suolaa
0.5 tl pippuria
0.75 dl korppujauhoja
Valmistusohjeet

Purista tofusta vesi. Sekoita aineksista taikina ja säätele siihen sopiva kiinteys korppujauhoilla. Laita taikina jääkaappiin tekeytymään muutamaksi tunniksi, jonka jälkeen pyöritä taikinasta pieniä pullia. Voit myös leipoa taikinasta lihamurekkeen. Kypsennä lihapullia uunissa 180-asteessa noin puoli tuntia.

Yksi annos sisältää 191 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":84,"alcohol":0,"protein":81,"carbohydrates":26},"weight":{"fat":9.4,"alcohol":0,"protein":20.2,"carbohydrates":6.5},"percent":{"fat":44,"alcohol":0,"protein":42,"carbohydrates":14},"total":{"kcal":191,"weight":36.1,"percent":100}}}