Ladataan... Ladataan...

Lihapullapata ja perunat

Valmistusaineet 4:lle
1 rkl ruokaöljyä
400 g Pakastettuja lihapullia (350–450 g)
1 rkl hunajaa
2 rkl dijonsinappia
3 dl kana- tai kasvislientä (kuutiosta tai fondista)
3 rkl ranskankermaa
4 kpl kevätsipulia
Lisäkkeeksi
8 kpl (keskik.) perunaa
Ohjeet

Kuumenna öljy paistinpannulla ja paista siinä lihapullia 5 minuuttia, kunnes ne ovat ruskistuneet joka puolelta.
Sekoita hunaja, sinappi ja kanaliemi joukkoon. Anna kiehua hiljalleen viiden minuutin ajan. Lisää ranskankerma ja pilkotut kevätsipulit ja kuumenna. Tarjoile keitettyjen uusien perunoiden kanssa.

Vinkki

Voit tarjota lihapullapataa myös esim. spagetin kanssa.

Yksi annos sisältää 458 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":235,"alcohol":0,"protein":80,"carbohydrates":143},"weight":{"fat":26.08,"alcohol":0,"protein":19.93,"carbohydrates":35.57,"saturated_fat":8.18,"sugar":8.04,"fibre":2.8,"salt":2.37},"percent_raw":{"fat":0.5139080028916964,"alcohol":0,"protein":0.17453139760612002,"carbohydrates":0.3115605995021835},"percent":{"fat":51,"alcohol":0,"protein":17,"carbohydrates":31},"total":{"kcal":458,"weight":102.96999999999998,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":353.13},"item_type":"recipe","recipe_id":883,"servings":4}}

 
Sulje