Ladataan... Ladataan...

Kukkakaalikeittoa, tomaatteja ja lohta

Valmistusaineet 6:lle
2 kpl salottisipulia
300 g Kukkakaalia
5 dl kanalientä
8 dl maitoa
2 dl kuohukermaa
6 kpl (iso) tomaattia
250 g Lämminsavustettua lohta
2 rkl ranskankermaa
0.5 tl suolaa
0.5 tl pippuria myllystä
Ohjeet

Hienonna sipulit ja kuullota voissa.
Paloittele kukkakaali ja laita kattilaan sipulin kanssa.
Lisää kanaliemi, maito ja kerma. Keitä hiljalleen kymmenisen minuuttia.
Keiton hautuessa kiehauta tomaatit vedessä. Huuhtele kylmällä vedellä, kuori ja lohko kukin kuuteen osaan. Leikkaa sisus pois ja jätä ainoastaan tomaattifileet. Laita sivuun odottamaan.
Sekoita keitto ja soseuta sauvasekoittimella. Mausta ranskankermalla, suolalla ja pippurilla.
Paloittele lohi sormin ja asettele lohipalat keittolautasten pohjalle tomaattifileiden kanssa.
Kaada päälle lämmintä keittoa ja tarjoile heti.

Yksi annos sisältää 319 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":192,"alcohol":0,"protein":61,"carbohydrates":66},"weight":{"fat":21.42,"alcohol":0,"protein":15.37,"carbohydrates":16.58,"saturated_fat":11.23,"sugar":15.07,"fibre":3.92,"salt":2.74},"percent_raw":{"fat":0.6013319976784288,"alcohol":0,"protein":0.1918016065023808,"carbohydrates":0.2068663958191904},"percent":{"fat":60,"alcohol":0,"protein":19,"carbohydrates":21},"total":{"kcal":319,"weight":86.32999999999998,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":527.44},"item_type":"recipe","recipe_id":1220,"servings":6}}

 
Sulje