Ladataan... Ladataan...

Korianterikatkaravut

Valmistusaineet 4:lle
6 dl Kuorittuja pakastekatkarapuja
a) marinadi
0.5 kpl punaista chiliä ilman siemeniä
4 kpl kevätsipulin vartta silputtuna
2 kpl valkosipulin kynttä murskattuna
1.5 rkl soijakastiketta
1.5 dl fariinisokeria
2 rkl seesamiöljyä
0.5 dl seesaminsiemeniä
Ohjeet

Lisäksi
1 ruukku silputtua tuoretta korianteria

Huuhdo katkaravut siivilässä kylmällä vedellä. Valuta hyvin.
Sekoita keskenään marinadiainekset ja kaada marinadi katkarapujen päälle kulhoon. Lisää suolaa maun mukaan. Anna maustua peitettynä yön yli viileässä.
Lisää silputtu korianteri ja tarjoa brunssilla.

Yksi annos sisältää 319 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":102,"alcohol":0,"protein":61,"carbohydrates":156},"weight":{"fat":11.38,"alcohol":0,"protein":15.28,"carbohydrates":39.06,"saturated_fat":1.59,"sugar":33.68,"fibre":2.2,"salt":1.13},"percent_raw":{"fat":0.3202990983585658,"alcohol":0,"protein":0.19112800398535645,"carbohydrates":0.4885728976560777},"percent":{"fat":32,"alcohol":0,"protein":19,"carbohydrates":49},"total":{"kcal":320,"weight":104.32000000000001,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":182.38},"item_type":"recipe","recipe_id":2547,"servings":4}}

 
Sulje