Ladataan... Ladataan...

Kinkku- tai kalkkunarulla

Valmistusaineet 8:lle
1000 g Kalkkunarullaa
Ohjeet

Käytä kinkku- tai kalkkunarullaa.
Nosta liha huoneenlämpöön hyvissä ajoin ennen paistamista.
Valmiiden luuttomien rullien kypsennysohjeet löydät pakkauksesta. Kilon kypsentäminen vie 150 asteessa tunnin ja 50 minuuttia. Matala uuninlämpö takaa lihan mehevyyden. Anna rullan levätä hetki paiston jälkeen, ennen kuin poistat paistoanturin ja verkon. Leikkaa liha terävällä veitsellä ohuiksi viipaleiksi ja asettele tarjolle.

Vinkki

Voit koristella kinkkurullan perinteiseen tapaan sivelemällä rullan pintaan sinappia ja ripottelemalla korppujauhoja päälle. Paista kuorrutettua rullaa 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia.

Yksi annos sisältää 245 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":87,"alcohol":0,"protein":158,"carbohydrates":0},"weight":{"fat":9.63,"alcohol":0,"protein":39.25,"carbohydrates":0,"saturated_fat":2.88,"sugar":0,"fibre":0,"salt":0.13},"percent_raw":{"fat":0.35556695741405847,"alcohol":0,"protein":0.6444330425859415,"carbohydrates":0},"percent":{"fat":36,"alcohol":0,"protein":64,"carbohydrates":0},"total":{"kcal":245,"weight":51.89000000000001,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":125},"item_type":"recipe","recipe_id":991,"servings":8}}

 
Sulje